Nuoriso-osaston toiminta jatkuu 14.8.2023

Vanhankylän seudun VPK:ssa toimii aktiivinen nuoriso-osasto, joka harjoittelee maanantaisin klo 18.00 alkaen paloasemalla. Nuoriso-osastoon voivat liittyä 10-16 vuotiaat reippaat ja toiminnasta kiinnostuneet nuoret!
Harjoitukset ovat monipuolisia, ja niissä käydään läpi mm. kodin paloturvallisuutta, ensiapua, alkusammutusta, sekä palokunnan perustaitoja, jotka antavat valmiuden siirtyä hälytysosaston toimintaan 16-vuotiaana.
Nuoriso-osastomme osallistuu myös aktiivisesti palokuntanuorten leireille, ja muihin tapahtumiin. Tule mukaan toimintaan!

Mikäli olet kiinnostunut nuoriso-osaston toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä!

Katso yhteystiedot täältä: /yhteystiedot

Etsitkö uutta harrastusta? Liity mukaan palokuntaporukkaan! Palokunta on monipuolinen ja yhteisöllinen harrastus 10–17-vuotiaille lapsille ja nuorille. Parasta harrastuksessa on kaverit ja yhdessäolo, mutta myös uuden oppiminen ja toisten auttaminen. Nuoret kokoontuvat viikoittain harjoituksiin, joissa opitaan palokuntataitoja, kuten ensiapua ja alkusammutusta. Palokunnasta saa taitoja toimia arkielämän yllättävissä tilanteissa. Harrastuksen aloittaminen tai harjoituksissa käyminen eivät maksa mitään! Mikäli kiinnostuit, käymään paloasemallamme lauantaina 26.8 12-15 tai ota yhteyttä